UB4M home

Over UB4M

UB4M staat voor United Brains for Management en is gespecialiseerd in het uitvoeren van (preventieve) diagnostiek van problemen van lichamelijke, psychologische en sociale aard, in relatie tot de arbeidssituatie. De scans van UB4M brengen tekortkomingen en (toekomstige) belemmeringen in de taakuitvoering van medewerkers aan het licht. UB4M combineert daarbij de snelheid van het internet met de kwaliteit van diagnosestelling door erkende specialisten.

Het unieke van de scans van UB4M zit in de multidisciplinariteit. De scans zijn een combinatie van interacterende onderdelen uit medische-, psychologische- en personeelswetenschappen. UB4M maakt hiervoor gebruik van toegepast wetenschappelijk onderzoek van eigen medewerkers en derden.

De genormeerde Smart Scan vormt de basis van de UB4M scans. Alle daarvan afgeleide meetinstrumenten maken gebruik van de kernkarakteristieken van de Smart Scan, maar zijn toegesneden op een specifieke klantvraag, een specifieke doelgroep of op bijzondere omstandigheden binnen een organisatie.